Vásárlási feltételek:


a)  www.jegymania.hu On-line áruházat korhatár nélkül a nap 24 órájában bárki látogathatja és megrendeléseket adhat.

b) A JEGYMÁNIA Kft. kizárólag a www.jegymania.hu weboldalon megrendelt és kifizetett jegyek leszállításáért felelős. A JEGYMÁNIA Kft. a megvásárolt jegyeket sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni nem köteles.

c) A megrendelést követően kérjük, hogy a megrendelés összértékét az alábbi módok valamelyikén 24 órán belül, illetve munkaszüneti napot követő munkanapon megfizetni szíveskedjen:

online fizetés,

előre átutalás,

készpénz fizetés személyesen az ügyfélszolgálati irodában.

A vételár jóváírását követően tudjuk a kívánt jegyet megvásárolni a központi értékesítőtől. Amennyiben a megrendeléstől számított 48 órán belül (illetve munkaszüneti napon történt megrendelés esetén 2 munkanapon belül) nem kerül jóváírásra a vételár teljes összege, úgy megrendelést töröljük és a JEGYMÁNIA Kft. mentesül minden ajánlati és egyéb szerződéses, illetve kártérítési kötelezettség alól.

d) Ha a Megrendelő által megadott elérhetőségek megfelelőek és a megrendelt jegy elérhető, továbbá ha a jegy ára a JEGYMÁNIA Kft. részéről jóváírásra került, úgy a vásárlást e-mailben visszaigazoljuk, és ezzel elfogadottnak tekintjük.

A jegyárak változtatásának jogát a központi értékesítő fenntartja, így a vásárlást követő esetleges jegyár-emelkedésről a Megrendelőt haladéktalanul e-mailben tájékoztatjuk. Amennyiben a Megrendelő az új árat nem kívánja elfogadni, úgy jogosult az új ajánlat közlésétől számított 24 órán belül a vásárlástól elállni, amely döntésről köteles a JEGYMÁNIA Kft.-t értesíteni.  Ebben az esetben a megfizetésre került összeget a JEGYMÁNIA Kft. a Megrendelő részére kamatmentes összegben visszatéríti.

e) A Megrendelő a megrendeléstől a jegyár kifizetése előtt bármikor elállhat. A Megrendelő a jegyár megfizetését követően kizárólag a d) pont szerinti esetben élhet elállási jogával. Amennyiben a Megrendelő a jegyet a vételár megfizetését követően bármely, nem a JEGYMÁNIA Kft.-nek felróható okból nem tudja igénybe venni, úgy a JEGYMÁNIA Kft. a megfizetett vételár visszatérítésére és egyéb kártérítésre nem köteles.

Jegyek átadása/kézbesítése:


a) Belföldi jegyek esetében a jegyek átadása a Jegymánia Kft. budapesti ügyfélszolgálati irodájában vagy postai úton történik. Budapest és vonzáskörzete területén külön egyeztetés és díjazás alapján személyes kézbesítés is igényelhető.

b) Külföldi eseményeknél a JEGYMÁNIA Kft. törekszik a magyarországi átadásra. Megrendelő tudomásul veszi, hogy egyes eseményeknél (különösen futball mérkőzéseknél) a JEGYMÁNIA Kft a rendelt belépőjegyeket csak pár nappal az esemény előtt kapja meg, ezért fenntartja a jogot az esemény helyszínén való kézbesítésre.

c) A jegyet a JEGYMÁNIA Kft. a Megrendelő szállására küldi meg postai küldeményként vagy futárral. A jegyekről a Jegymánia Kft vouchert állít ki, amelyet a jegy beszerzését követően a Megrendelő részére megküld. A Megrendelő a jegyeket tartalmazó küldeményt a szállása szerinti helyszínen veheti át, amely megegyezik a Megrendelő által megadott szálláshelyszínnel. A küldeményt szállodai kézbesítés esetén az adott szálloda recepciója adja ki, kizárólag azon személynek, akinek a neve a voucheren szerepel.

d) A Megrendelő tudomásul veszi, hogy külföldi esemény esetén saját maga köteles értesíteni a címzettként megjelölt szállodát vagy személyt arról, hogy részére küldemény érkezik, a küldemény tartalmáról azonban nem adhat felvilágosítást. Amennyiben a Megrendelő ezen értesítési kötelezettségét nem teljesíti, vagy a küldemény tartalmáról a jelen tilalom ellenére felvilágosítást ad, úgy az ebből eredő károkért a JEGYMÁNIA Kft. nem tartozik felelősséggel.

e) Olyan csoportos foglalások esetén, melyeknél az egyes személyek érkezésének az időpontja eltérő, a JEGYMÁNIA Kft több személy részére is kiállíthat vouchert, de kizárólag abban az esetben, amennyiben azt a JEGYMÁNIA Kft számára az esemény időpontját legalább hét munkanappal megelőzően a Megrendelők írásban jelezték, a megfelelő adatok rendelkezésre bocsátása mellett.