Budapestre jön Slash és zenekara
Események
Elérhetőségeink
Jegymánia Kft.
1036 Bécsi út 85.
(bejárat a Bokor u.felől)
Tel/Fax : (1) 250-3090
Mobil: +36 30 700 67 40
Iratkozz fel

Budapestre jön Slash és zenekara

2023 október 18.





Slash idén a Guns N Rosesszal zenélt a Puskás Arénában, 2024. április 19-én saját csapatával, a Slash feat. Myles Kennedy & The Conspiratorsszal az MVM Dome-ban ad koncertet. A The River Is Rising – Rest of the World Tour 24 Mexikóvárosban indul, majd 21

A Grammy-díjas amerikai gitáros-dalszerzőnek, Slashnek a Guns N Rosesszal több mint százmillió példányban keltek el albumai, bekerült a Rock and Roll Hírességek Csarnokába.

A Saul Hudson néven 58 éve született zenészt minden idők egyik legnagyobb rockgitárosának tartják, a Time magazin a második helyre sorolta Jimi Hendrix után a tíz legjobb gitáros listáján. Legismertebb gitárriffjei a Guns N Roses Sweet Child o Mine vagy Welcome to the Jungle című dalában hallhatók.

1996-ban, a sikerek csúcsán hagyta ott a világhírű bandát, saját első projektje, a Slash s Snakepit akkor már két éve működött. A csapattal két sikeres lemezt készített, akárcsak a Velvet Revolver supergrouppal, majd szólókarrierbe kezdett. Első albumával, amelyen többek között Ozzy Osbourne, Fergie és Myles Kennedy szerepelt, 2010-ben a slágerlisták élére került, ezután alapította meg jelenlegi, Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators (SMKC) elnevezésű zenekarát.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

RENDBEN
Szabályzat