Ozzy Osbourne bejelentette visszavonulását
Események
Elérhetőségeink
Jegymánia Kft.
1036 Bécsi út 85.
(bejárat a Bokor u.felől)
Tel/Fax : (1) 250-3090
Mobil: +36 30 700 67 40
Iratkozz fel

Ozzy Osbourne bejelentette visszavonulását

2023 február 1.

Ezzel együtt az összes hátralévő fellépését is lemondta

Ozzy eredetileg 2019-ben turnézott volna Európában, amit később a koronavírus-járvány miatt háromszor elhalasztottak, az utolsó tervek szerint 2023. május 17-én lépett volna fel a Budapest Sportarénában.

A 74 éves rock legenda visszavonulásnának fő oka valószínüleg a már több éve tartó komoly egészségügyi problémái lehetnek. A turné lemondását bejelentő közlemény alapján úgy tűnik, Ozzy Osbourne soha többet nem indul hagyományos turnéra.

„Életem egyik legkeményebb bejelentését kell most megtennem a hűséges rajongóknak. Mint talán mindannyian tudjátok, négy évvel ezelőtt, ugyanebben a hónapban egy komoly balesetben megsérült a gerincem. Azóta egyetlen cél lebegett a szemem előtt: hogy visszatérhessek a színpadra. Az énekhangom jó formában is van ehhez. Ugyanakkor, hiába a három műtét, az őssejtkezelés, a végtelen fizikoterápia-sorozatok, illetve az utóbbi időben alkalmazott, áttörésszerűen új HAL kezelés, a testem fizikailag továbbra is gyenge.
Őszintén megérint, hogy mindannyian oly türelmesen vártatok, és nem váltottátok vissza a jegyeket ennyi idő alatt sem, de lelkiismeretesen átgondolva a helyzetet, arra jutottam: fizikailag nem állok készen a közeljövőben esedékes európai és brit koncertekre, mivel pontosan tudom, hogy nem tudnék megbirkózni az utazással járó nehézségekkel. Higgyétek el: már a gondolat is teljesen tönkrebasz, hogy csalódást kell okoznom a rajongóimnak. Nem is tudjátok, mennyire.
Sosem hittem volna, hogy így ér majd véget a turnézós életem.
A stábom jelenleg azt mérlegeli, milyen módon lehetne a városról városra, országról országra való utazgatás nélkül is fellépnem. Köszönöm a családomnak, a zenekaromnak, a stábomnak, régi barátaimnak a Judas Priestben, és természetesen a rajongóimnak is ezt a végtelen odaadást, hűséget és támogatást, illetve azt, hogy hála nekik, olyan életem lehetett, amilyenről előzetesen soha nem is álmodhattam. Nagyon szeretlek benneteket!”
– áll a közleményben.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

RENDBEN
Szabályzat