A kosár tartalma:
A bevásárlókosara jelenleg üres.
Szállítás és fizetés | CIB bank fizetési / vásárlói tájékoztató

Vásárlási feltételek:
a)        www.jegymania.hu On-line áruházat korhatár nélkül a nap 24 órájában bárki látogathatja és megrendeléseket adhat.b)       A JEGYMÁNIA Kft. kizárólag a www.jegymania.hu weboldalon megrendelt és kifizetett jegyek leszállításáért felelős. A JEGYMÁNIA Kft. a megvásárolt jegyeket sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni nem köteles. c)        A megrendelést követően kérjük, hogy a megrendelés összértékét az alábbi módok valamelyikén 24 órán belül, illetve munkaszüneti napot követő munkanapon megfizetni szíveskedjen: online fizetés, előre átutalás, készpénz fizetés személyesen az ügyfélszolgálati irodában.  A vételár jóváírását követően tudjuk a kívánt jegyet megvásárolni a központi értékesítőtől. Amennyiben a megrendeléstől számított 48 órán belül (illetve munkaszüneti napon történt megrendelés esetén 2 munkanapon belül) nem kerül jóváírásra a vételár teljes összege, úgy megrendelést töröljük és a JEGYMÁNIA Kft. mentesül minden ajánlati és egyéb szerződéses, illetve kártérítési kötelezettség alól.d)       Ha a Megrendelő által megadott elérhetőségek megfelelőek, és a megrendelt jegy elérhető, továbbá ha a jegy ára a JEGYMÁNIA Kft. részéről jóváírásra került, úgy a vásárlást e-mailben visszaigazoljuk, és ezzel elfogadottnak tekintjük. A jegyárak változtatásának jogát a központi értékesítő fenntartja, így a vásárlást követő esetleges jegyár-emelkedésről a Megrendelőt haladéktalanul e-mailben tájékoztatjuk. Amennyiben a Megrendelő az új árat nem kívánja elfogadni, úgy jogosult az új ajánlat közlésétől számított 24 órán belül a vásárlástól elállni a JEGYMÁNIA Kft.-t értesítése mellett. Ebben az esetben a megfizetésre került összeget a JEGYMÁNIA Kft. a Megrendelő részére kamatmentes összegben visszatéríti.e)        A Megrendelő a megrendeléstől a jegyár kifizetése előtt bármikor elállhat. A Megrendelő a jegyár megfizetését követően kizárólag a d) pont szerinti esetben élhet elállási jogával. Amennyiben a Megrendelő a jegyet a vételár megfizetését követően bármely, nem a JEGYMÁNIA Kft.-nek felróható okból nem tudja igénybe venni, úgy a JEGYMÁNIA Kft. a megfizetett vételár visszatérítésére és egyéb kártérítésre nem köteles.

Jegyek átadása:
a)     Belföldi jegyek esetében a jegyek átadása a Jegymánia Kft. budapesti ügyfélszolgálati irodájában vagy postai úton történik. Budapest és vonzáskörzete területén külön egyeztetés és díjazás alapján személyes kézbesítés is igényelhető.b)       Külföldi eseményeknél a JEGYMÁNIA Kft. törekszik a magyarországi átadásra. Megrendelő tudomásul veszi, hogy egyes eseményeknél (különösen futball mérkőzéseknél) a JEGYMÁNIA Kft a rendelt belépőjegyeket csak pár nappal az esemény előtt kapja meg, ezért fenntartja a jogot az esemény helyszínén való kézbesítésre.c)         A jegyet a JEGYMÁNIA Kft. a Megrendelő szállására küldi meg postai küldeményként vagy futárral. A jegyekről a Jegymánia Kft vouchert állít ki, amelyet a jegy beszerzését követően a Megrendelő részére megküld. A Megrendelő a jegyeket tartalmazó küldeményt a szállása szerinti helyszínen veheti át, amely megegyezik a Megrendelő által megadott szálláshelyszínnel. A küldeményt szállodai kézbesítés esetén az adott szálloda recepciója adja ki, kizárólag azon személynek, akinek a neve a voucheren szerepel.d)       A Megrendelő tudomásul veszi, hogy külföldi esemény esetén saját maga köteles értesíteni a címzettként megjelölt szállodát vagy személyt arról, hogy részére küldemény érkezik, a küldemény tartalmáról azonban nem adhat felvilágosítást. Amennyiben a Megrendelő ezen értesítési kötelezettségét nem teljesíti, vagy a küldemény tartalmáról a jelen tilalom ellenére felvilágosítást ad, úgy az ebből eredő károkért a JEGYMÁNIA Kft. nem tartozik felelősséggel. e)        Olyan csoportos foglalások esetén, melyeknél az egyes személyek érkezésének az időpontja eltérő, a JEGYMÁNIA Kft több személy részére is kiállíthat vouchert, de kizárólag abban az esetben, amennyiben azt a JEGYMÁNIA Kft számára az esemény időpontját legalább hét munkanappal megelőzően a Megrendelők írásban jelezték, a megfelelő adatok rendelkezésre bocsátása mellett.

 

CIB bank fizetési / vásárlói tájékoztató
Üdvözöljük a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával működő Webáruházunkban! Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?
•    Olvassa el a Jegymánia.hu ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
•    Tanulmányozza át a Webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
•    Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
•    Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
•    Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
•    Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról
Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák
A CIB Bank internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.
Fizetés lépései
1.    Ön a  Jegymánia.hu oldalán választja ki az árut/szolgáltatás melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
2.    Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
3.    A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
4.    A fizetést követően Ön visszatér a  Jegymánia.hu oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.
A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Jegymánia.hu oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.
Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

Elérhetőségünk

Jegymánia kft
1036 Bécsi út 85.
(bejárat a Bokor u.felől)
Tel/Fax :(1) 250-3090
Mobil:06-30-700-6740
TÉRKÉP

Megosztás