A kosár tartalma:
A bevásárlókosara jelenleg üres.
Gyakori kérdések

1. Mikor és hol jutok a belépőjegyhez?

    Általában az utazás előtt,  itthon az irodánkban: 1036 Budapest , Bécsi út 85.    Számos esetben (pl. labdarúgó mérkőzés) azonban vagy az adott városban található ho-    tel recepcióján vagy munkatársunktól kapják meg a belépőjegyet. 

2. A meghirdetett jegyár miért térhet el jegyen feltüntetettől?

    Egyes koncertek valamint labdarúgó mérkőzések esetén a klubok a tagjaik , bérleteseik    számára állapítanak meg jegyárat. Ezen az áron azonban szinte lehetetlen jegyhez hozzá-    jutni. Így a brókeri rendszeren (több kézen át) amíg hozzánk jut a belépőjegy addigra a    kezelési költségek és a többi szereplő járulékos költségei megemelhetik az árat.   

   

3. Pontos hely (  szektor , sor, szék) mikor válik ismertté?

    Legtöbbször utazás előtt itthon, de előfordulhat(labdarúgó mérkőzés)  , hogy csak  a

    helyszínen.

 

4. Milyen típusú (papírjegy, bérlet, voucher) jegyet kapok?

    Legtöbbször papírjegyet (gyakran a helyszínen)   , de számos esetben(labdarúgó mérkőzés)         bérletet (amikor is ez az egyetlen lehetőség ) ,amit vissza kell szolgáltatni a  mérkőzést     kővetően. 

5. Hogyan jutok el az adott városba?.

    Érdeklődjön irodánkban vagy partnerirodánkban a Qualitair Hungary utazási irodában.   Mindkettő címe: 1036 Budapest , Bécsi út 85. 

6. Hogyan jutok el a helyszínre az adott városban?

   Érdeklődjön irodánkban vagy partnerirodánkban a Qualitair Hungary utazási irodában.   Mindkettő címe: 1036 Budapest , Bécsi út 85.  

7.Milyen egyéb programlehetőségek vannak a rendezvény helyszínén?

   Keresse fel a web: qualitair.hu címet.   Érdeklődjön irodánkban vagy partnerirodánkban a Qualitair Hungary utazási irodában.   Mindkettő címe: 1036 Budapest , Bécsi út 85.

 

Elérhetőségünk

Jegymánia kft
1036 Bécsi út 85.
(bejárat a Bokor u.felől)
Tel/Fax :(1) 250-3090
Mobil:06-30-700-6740
TÉRKÉP

Megosztás