A kosár tartalma:
A bevásárlókosara jelenleg üres.
Adatvédelmi nyilatkozat és tájékoztató

A Jegymánia Kft. számára kiemelt fontosságú cél a regisztrált látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatok védelme, a látogatók információs önrendelkezési jogának biztosítása. A Jegymánia Kft. elkötelezi magát a látogatók személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve járul hozzá az on-line jegyrendelési és szállásfoglalási szolgáltatás biztonságos és eredményes működtetéséhez. A Jegymánia Kft. a látogatók személyes adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról.

Személyes adatot kizárólag az oldal regisztrált látogatóitól kérünk.           

A látogatóink által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat felhatalmazás hiányában semmilyen körülmények között nem adjuk harmadik fél számára tovább.

A Jegymánia Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez, vásárlással kapcsolatos célokra, továbbá ajánlatainak eljuttatásához és saját marketingcéljainak megvalósításához használja fel. A személyes adatok harmadik fél részére a Jegymánia Kft. nem adja át, kivéve a kötelező jogszabályi előírásokban foglalt adatközlési kötelezettségeket és ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél (pl: szállító cég) a Jegymánia Kft. alvállalkozójaként működik együtt.

A személyes adatok kezelésekor, feldolgozásakor a Jegymánia Kft. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései alapján jár el.   

A vásárló által a regisztrációkor megadott e-mail címeket a Jegymánia Kft. kizárólag a Jegymánia Kft.-vel kapcsolatos tájékozató-anyagok eljuttatására, a vásárlói szokások megismerésére, a vásárlási lehetőségekről és kedvezményekről történő tájékoztatás, hírlevél megküldése, továbbá a vásárlással kapcsolatos kommunikáció céljából használja.

A vásárló hozzájárul, hogy a Jegymánia Kft. a személyes adatait (név, lakcím, telefonszám, e-mail cím) a fenti célból kezelje, adatait feldolgozza, feldolgoztassa, továbbá marketingcélra felhasználja, továbbá ajánlatokkal keresse meg, a megadott elérhetőségekre reklámanyagot, hírlevelet küldjön meg. Az adatszolgáltatása önkéntes.

 

A vásárló, regisztráló hozzájárul, hogy a fenti célokra a személyes adatait a JEGYMÁNIA Kft. ingyenesen átadja a Qualitair Hungary Kft. részére is.

 

A Jegymánia Kft. fenntartja a jogot arra, hogy a személyes adatok és információk felhasználásával kapcsolatos rendelkezéseit bármikor megváltoztassa, amelyről a vásárlót e-mail útján tájékoztatja.     

Amennyiben a vásárló az átadott és rögzített adatokban hibát vagy hiányosságot észlel, jogosult az adatainak megváltoztatását, vagy törlését kérni.

 

Elérhetőségünk

Jegymánia kft
1036 Bécsi út 85.
(bejárat a Bokor u.felől)
Tel/Fax :(1) 250-3090
Mobil:06-30-700-6740
TÉRKÉP

Megosztás